Welke Chromebook bij jouw situatie past, is afhankelijk van waar je deze voor wilt gaan gebruiken en wat je persoonlijke eisen zijn qua snelheid, schemgrootte en batterijduur. Er is een grote variatie in Chromebooks. Van goedkopere, lichte Chromebooks tot aan prijzigere, zwaardere Chromebooks.

Licht gebruik

Voor licht gebruik is de Acer Chromebook Spin 513 aan te raden. Deze Chromebook is te krijgen vanaf 399 euro en bevat 8GB RAM en 128GB aan interne opslag. Daarnaast is deze recent uitgekomen, waardoor deze voor langere tijd mee kan gaan.

Middelmatig gebruik

Voor wat meer kracht is de HP Chromebook x360 14b-cb0480nd een goede optie, deze is te krijgen vanaf 499 euro en bevat ook 8GB RAM en 128GB aan interne opslag. Wel bevat deze een sterkere processor, waardoor multitasken en je dagelijkse taken wat vlotter verlopen.

Zwaarder gebruik

Wil je video’s bewerken, 4K streamen of gewoon sneller werken? De HP Chromebook x360 14c-ca0004nd is hiervoor een sterker broertje van bovenstaande. De prijs is ook wat hoger, 749 euro. Wel is deze een heel stuk sneller dan de anderen!

Beste Chromebook voor mediagebruik

Voor een krachtige Chromebook, met een 15.6 inch HD touchscreen en HDMI-aansluiting is de Asus Chromebook Flip de beste optie. Met een Ryzen 3 CPU kun je hiermee de komende jaren vooruit. De Flip is daarnaast erg handzaam in gebruik. Ook zit er een Harman/Kardon geluidssysteem in, waarmee je verzekerd bent van een goede media-ervaring.

Wij ontvangen geen commissie of andere compensatie voor bovenstaand artikel of gebruikte links. Alle informatie is puur voor informatieve doeleinden, zonder commercieel oogmerk.

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.